Over Ons

U wilt doen waar u goed in bent: het adviseren van uw klant!

Uw binnendienst op afstand

Financieel Support Nederland biedt u de oplossing: uw binnendienst op afstand. U kunt zich volledig focussen op het adviseren van uw klanten. Waarbij u uw volledige administratie en bijkomende handelingen uitbesteedt.

Dit kan voor al uw dossiers, ook die via uw rechtstreekse aanstelling lopen.

Zo houdt u meer tijd over voor het adviseren van uw klanten en wij zorgen ervoor dat uw dossiers tot stand komen. Ook na de notaris zijn wij uw klant van dienst. Denk bijvoorbeeld aan het afkopen of beëindigen van een verzekering  na passeren.

In uw persoonlijke myView omgeving heeft u op ieder gewenst moment toegang tot de dossiers van uw klanten. Zo blijft u op de hoogte van de voortgang van het dossier van uw klant.

Aanvullende diensten

Als adviseur heeft u via Financieel Support Nederland toegang tot de volgende aanvullende diensten:

  • VCN Bankgarantieservice
  • VCN Inkomensanalyse
  • VCN Taxatieservice
  • VCN Notarisservice
  • Overlijdensrisicoverzekering
  • Woonlastenverzekering

VCN Bankgarantieservice

U wilt gemakkelijk, snel en goedkoop een bankgarantie voor uw klant aanvragen. Wij vragen deze voor u aan, ook wanneer de hypotheek via uw rechtstreekse aanstelling loopt!

Inkomensanalyse en -verklaring

Heeft u een hypotheekgesprek met een ondernemer? Bied dan vooraf zekerheid over de haalbaarheid van de hypotheek met de Inkomensanalyse voor ondernemers.

U ontvangt een analyse met daarin per geldverstrekker of zij uw klant willen financieren en met welke toetsinkomen zij rekenen (zowel met als zonder NHG). Ook krijgt u informatie hoe ze omgang met een eventuele rekening-courant verhouding. Middels sterren wordt de betrouwbaarheid van de uitkomsten aangegeven.

Samen met uw klant bepaalt u bij welke bank u de hypotheek gaat aanvragen; op basis van rente, voorwaarden of voorspelbaarheid van het berekende inkomen. Deelnemende banken zijn nauw betrokken bij het vullen van de database. Met een gouden ster heeft u 100% inkomenszekerheid vooraf!

Meer weten over Financieel Support Nederland?