Over Ons

De serviceprovider voor het intermediair op het gebied van hypotheken, financieringen, bankgaranties en inkomensanalyses.

Organisatie

VCN HypotheekService is een organisatie die u toegang geeft tot een volledig aanbod van geldverstrekkers
en kredietverstrekkers. VCN HypotheekService voorziet u in het aanbieden van de geschikte oplossing voor
u als adviseur op het gebied van hypotheken, financieringen, bankgaranties en inkomensanalyses.

Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze door u een passende oplossing te bieden uit onze 3 opties:

  • Inkoop
  • Ondersteuning
  • Ontzorgen

VCN HypotheekService bestaat uit 3 labels; United Capital, De Financiële Makelaar en Financieel Support Nederland. Ook wanneer je niet bij ons bent aangesloten kunt u gebruik maken van de diensten van het Service Center.

Service Center

Als adviseur heeft u via het Service Center toegang tot de volgende aanvullende diensten:

  • Bankgarantieservice
  • Inkomensanalyse en -verklaring ondernemers
  • Taxatieservice
  • Notarisservice
  • Overlijdensrisicoverzekering
  • Woonlastenverzekering

Bankgarantieservice

U wilt gemakkelijk, snel en goedkoop een bankgarantie voor uw klant aanvragen. Dat is mogelijk via ons Service Center. Via het online portaal kunt u deze voor uw klant aanvragen, zelfs wanneer de hypotheek niet via VCN HypotheekService loopt!

Inkomensanalyse en -verklaring

Heeft u een hypotheekgesprek met een ondernemer? Bied dan vooraf zekerheid over de haalbaarheid van de hypotheek met de Inkomensanalyse voor ondernemers.

U ontvangt een analyse met daarin per geldverstrekker of zij uw klant willen financieren en met welke toetsinkomen zij rekenen (zowel met als zonder NHG). Ook krijgt u informatie hoe ze omgang met een eventuele rekening-courant verhouding. Middels sterren wordt de betrouwbaarheid van de uitkomsten aangegeven.

Samen met uw klant bepaalt u bij welke bank u de hypotheek gaat aanvragen; op basis van rente, voorwaarden of voorspelbaarheid van het berekende inkomen. Deelnemende banken zijn nauw betrokken bij het vullen van de database. Met een gouden ster heeft u 100% inkomenszekerheid vooraf!

Kredieten

Binnen 12 uur van aanvraag tot uitbetaling!

Onze kredietafdeling handelt uw krediet- en financieringsaanvragen compleet af en helpt bij de keuze uit verschillende aanbieders. Wij bieden u toegang tot een volledig aanbod van kredietverstrekkers op de Nederlandse markt zodat u uw klant optimaal kunt bedienen. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van consumptieve kredieten kunnen wij u snel van dienst zijn.

Een samenwerking met de kredietafdeling is kosteloos, u ontvangt een maandelijkse provisie. Ook blijft u het aanspreekpunt voor uw klanten, zowel nu als in de toekomst. U kunt zich ook bij ons aansluiten als u alleen adviseert over kredieten.

Meer weten over Financieel Support Nederland?